Gå till innehåll

kaxigt?

till sista numret av den fina beardistidningen Skocken så var det tema mästerskapshelgen eftersom SBC hade i juni tre mästerskap på en och samma helg då; lydnadsmästerskapet, agilitymästerskapet och rallymästerskapet. utöver dessa fina mästartitlar delades även utmärkelser ut i form av Årets dubbelmästare (bäst i två grenar sammanlagt) och Mästarnas mästare (bäst i tre grenar sammanlagt).

för min och hundarnas del gick det över all förväntan; Izzie blev Årets lydnadsmästare, Penny Årets Rallymästare för andra året i rad. För andra året i rad lade Izzie beslag på 2:a Årets rallymästare, och som inte det skulle vara nog blev Izzie även Årets Dubbelmästare med sin vinst i lydnaden och andra plats i rallyn.

nåväl, nog om det och tillbaks till Skocken. generöst bjöd beardisklubben på färgtillägget för annonser. jag och Kristina beslöt oss då för att lägga beslag på mittuppslaget, och lägga upp kanske en lite väl kaxig annons där. vi båda blev nöjda med annonsen och det värmde lite extra i mitt hjärta att det blev en bild där även Millie fick vara med.

här är annonsen, ni får själva avgöra om den är för kaxig eller inte.

annons_kristina_linda_mittuppslag

2 reaktioner på ”kaxigt?

  1. Mari

    Jag log när jag slog upp tidningen och såg mittuppslaget, och jag ler lika mycket nu - den annonsen satt mitt i prick, helt underbar!! 🙂

Kommentarer inaktiverade.