Gå till innehåll

prenumeration

det finns mycket att tänka på vad det gäller en skapandet av en ny blogg. väldigt mycket. en fråga från en annan kompis (börjar fundera på om jag har krävande vänner) som var; hur gör jag för att kunna få mail om när du har uppdaterat bloggen? i vanlig ordning, en väldigt bra fråga som jag inte hade något riktigt svar på... wordpress, eller wp om jag skulle råka bli lat och skriva det, har hur många funktioner (eller tillägg/plug-ins som de kallas för). tiden går oerhört snabbt när åtminstone jag sitter och kollar igenom bara en ytterst liten bråkdel av vad som erbjuds... utöver alla dessa tillägg finns även teman, eller som jag skulle vilja kalla det för layouter, att välja på. många val och saker att titta på, men tänk så många möjligheter det finns!

när jag startade upp denna blogg blev det även en hel del pilleri med layouten/temat så jag kunde få den mer som jag själv ville ha den. får tacka min lyckliga stjärna att css-kodning är en bit som jag har jobbat lite grann med, men det finns säkert en hel del till att greja med där.

det känns som det här med prenumerationer var enklare på blogtowns tid, men jag hoppas att jag nu efter en del surfande (läs: sökande på nätet) har hittat hur man kan få mail om så fort något har lagts ut här. i högerkolumnen finns en rubrik som heter prenumeration, under denna kan ni fixa så att ni kan prenumerera på mina inlägg här via mail. finns det önskemål om att lägga till RSS-prenumationer så kika här. finns det intresse så kan jag nog ta och leta upp lite plug-ins till detta med. börjar bli lite tjenis nu med detta, men bara lite! 🙂

lånat från http://workbench.cadenhead.org/

2 reaktioner på ”prenumeration

  1. Bengt

    Att klicka på RSS "prenumerera på denna feed" är busenkelt. Det har jag gjort - och nu får jag information när du har lagt in en post.

    1. Linda

      låter kanon! skapande även en ikon för RSS om det finns fler läsare som vill prenumerera. känns skönt att ha fått en trogen läsare 🙂

Kommentarer inaktiverade.