Gå till innehåll

ALLROUNDGULD!!!

Bearded Collieklubben har en allroundplakett i tre olika valörer; brons, silver och guld. Regler för dessa finns på SBCs hemsida, närmare bestämt här. Förra året fick Millie guldet, dessförinnan har tre beardisar fått guldet - två av dessa är Izzies mamma och mormor. Förra helgen gjorde Melvin debut i rallyns mästarklass, de blev då godkända med 79p. I och med detta godkända resultat så fick de sin tredje guldmerit i allrounden. De två tidigare har de tagit för ett par år sen genom certpoäng i elitspår och 1:a pris i viltspårets öppenklass (Melvin är ju viltspårchampion). Med andra ord, Melvin blev den femte beardisen genom tiderna som har fått allroundguldet!!!

Är så himla glad och stolt över Melvin med matte Kristina att jag finner inte rätt ord. Inte nog med att Kristina tar superväl hand om Melvin, hon har blivit en god vän med som jag är så tacksam över att ha fått lära känna. Som en ren bonus har hon ju dessutom Izzies bror Quintus, vi saknar aldrig direkt samtalsämnen oavsett hur ofta vi pratar...

GRATTIS KRISTINA OCH MELVIN TILL ALLROUNDGULDET!!!

Duktiga Melvin och Kristina!