Gå till innehåll

lekfulla valpar

väldigt ofta efter maten börjar valparna numer att busa lite med varandra. tycker mig se det hända mer och mer ofta. om jag tyckte det var skoj att sitta vid valplådan innan, gissa hur mycket roligare jag tycker det är nu. det är ännu svårare att slita sig...

igår kväll lyckades jag fånga två sekvenser. vid första tillfället så hann jag inte tända bästa lampan, så ljusförhållandena är lite sisådär.

någon minut senare då jag hade lyckats tända lyset ordentligt, började de busa igen.

i morse hade jag laddat den riktiga videokameran och Strimman och Stella var så hjälpsamma och ställde upp att busa lite framför kameran. vilken tur att vi har så snälla valpar!! i slutet av filmen kan man tydligt se att Stella har stora talanger för att bli en duktig freestylehund 😉

efter buset blev systrarna lite trötta och behövde ta igen sig...

Sovande systrar
Sovande systrar

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php

2 reaktioner på ”lekfulla valpar

Kommentarer inaktiverade.