Gå till innehåll

Hur många hundsaker kan man egentligen ha i bilen?

Fick ett ryck i eftermiddags och började städa ur bilen. Mycket behövligt då det var träningssaker i stort i hela bilen. Jag började dra ut sakerna, la vissa saker på gräsmattan andra nära bilen. Jag har provat många olika system, men inte hittat något optimalt över hur man ska få plats med allt. Det finns saker som inte används ofta. När dessa saker behövs, ja då behövs de på studs så de behöver vara på plats i bilen. Jag har nu ett nytt system. I en tygkasse (den vita) finns de saker som jag främst behöver till lydnads/rallyträningen som koner, rutband, leksaker tex. I den röda tygkassen finns andra leksaker samt i den grå kassen finns ett gäng apportbockar och annat träningsmateriel. Vad som inte syns här är träningsväst, en extra fleece, godiskassen, vattenskålar och lite annat smått och gått. Vi får se hur detta system fungerar, hur har ni ordnat det med era träningssaker?

Ska kanske tillägga att jag har en del freestylesaker med då det jag använder rekvisita där, men det tar jag ur bilen efter varje pass.

Nu ser det lite prydligare ut i bilen, passade även på att dammsuga den och tvätta den, när sakerna ligger i kassar istället för lite varstans. Vi får väl se hur länge denna ordning varar...

Lilly med träningssaker (den gröna spannen är till vittringen, ifall någon skulle undra och förvaras inte i bilen)
Lilly med träningssaker (den gröna spannen är till vittringen, ifall någon skulle undra och förvaras inte i bilen)