Gå till innehåll

hej och välkomna (tillbaks)!

efter ett antal års uppehåll har jag beslutat mig för att testa att blogga igen. tanken med bloggen är främst att skriva om träningarna och hundlivet i allmänhet. vi får väl se i vilken omfattning detta blir. 🙂

nyårsafton var en ytterst lugn afton, vilket jag är tacksam för. det är ett ögonblicksverk att få ens hund rädd för smällare och raketer. under tolvslaget låg Millie och sov vid ytterdörren, medan Penny och Izzie tuggade på varsitt grisöra.

jag har nu börjat fundera på hur jag ska lägga upp träningen med Izzie för att försöka få momenten för trean så bra som möjligt. de senaste dagarna har jag jobbat med ingångarna. när jag och Marlene var i inomhushallen i Sölvesborg satsade Izzie till den milda grad på farten i ingångarna (jag tänkte egentligen mer precision, men fart är ju alltid skoj enligt Izzie) att hon går mig en fin lårkaka... men men, det är väl slutresultatet som räknas!

IMG_5308-izzie121104

4 reaktioner på ”hej och välkomna (tillbaks)!

    1. Linda

      Tack Bengt!! Jag hoppas att du ska trivas här och följa oss! 🙂 Är inte riktigt inne i det, men det kommer med tiden hoppas jag.

Kommentarer inaktiverade.