Gå till innehåll

Nyfiken i en strut!

Var på ett ärende i Kristianstad idag och behövde rasta mina trogna följeslagar då de skulle behöva sitta i bilen en stund under tiden jag fixade mitt ärende. Stannade och rastade dem på ett ställe där jag visste att det var en stor äng så de kunde få springa fritt och förhoppningsvis bli lite trötta. Jag hann inte mer än få ut Penny ur bilen förrän Nicke Penny Nyfiken genast började undersöka denna märkliga byggnad. Vips så var hon uppe i den, det var en gång inuti "byggnaden" med trappor som gick till kors och tvärs. Hon var ju bara helt enkelt tvungen att undersöka denna konstiga sak. Blir så glad när jag ser hennes nyfikenhet att våga undersöka det okända eller det som vid en första anblick verkar farligt.  Helt otroligt är att hon snart tio år och fortfarande lika nyfiken som när hon var ett år gammal!

Millie bara suckade över dottern och tyckte hon får bli torr bakom öronen, Izzie däremot hängde på i vanlig ordning glatt på sin kära fasters upptåg.

image
Penny Nyfiken
image
Ingen-genväg
image
Millie som en liten prick bredvid den stora byggnaden

3 reaktioner på ”Nyfiken i en strut!

 1. Anna

  Oh vad Millie såg ut att mysa i förgår 🙂 Naw så gullig och nyfiken Penny var, det gör ingen skillnad om man är två eller tolv år, barnasinnet är fortfarande kvar. Även hos vuxna. Jag har faktiskt aldrig anlitat apovet, men man kanske ska kolla in deras utbud. Jag har en fråga till dig; låter du maten stå framme till dina hundar?

  Varma hälsningar
  Anna med hundar

  1. Linda

   jo, du kan lita på att vi mös - båda två! 😀 Penny har alltid varit galet nyfiken. Något nytt, något skumt, något annat som har lockat - hon undersöker allt! 🙂 har inte heller testat apovet, bara läste om det och tyckte det lät som en bra idé. ang maten, jag låter den stå framme "ett tag". vet inte exakt tid, tar kanske bort den om de inte har gett maten något intresse på tio minuter.

   hoppas att du har haft en bra dag!
   Linda med hundar

  2. Joey

   Shit, vad sve5rt! Jag gifte mig borgerligt helt utan musik och jag avdunas dig inte att ff6rsf6ka komma fram till ne5got passande. Finns se5 sjukt mycket bra musik att ve4lja bland och hur ve4ljer man? Ska det vara superromantiskt, ett statement f6ver vilka ni e4r, din favoritle5t, hans favorit. er le5t , e4r det texten eller musiken som e4r viktigast?All of the above? Kanske en thaile4ndsk musikalisk buffe9? SV: Samma le4ge he4r, ne4sta vecka e4r det nystart! Kram

Kommentarer inaktiverade.