Gå till innehåll

Dagen efter…

Idag är dagen efter för mig och Millie. Millie har sina skäl att vara lite trött då hon fick en ganska intensiv behandling igår av bästa Anna. Sen ett tid tillbaks har det satts in kortison för att Millie ska må så bra som möjligt, dvs ha så lite ont som det bara kan gå. Hon har svarat väldigt fint på denna behandling och har blivit starkare i kroppen. Vet att en del är emot att använda kortison, men med tanke på Millies höga ålder (snart 14 år) anser jag att det kan vara berättigat att ge kortison om det får önskad effekt. Millie lät Anna behandla henne mer än vanligt, vilket har gjort henne lite tröttare idag än vanligt. Känner mig inte särskilt orolig för det utan ser det som ett tecken att behandlingen har fått önskad effekt.

image
Anna ger Millie nackmassage

Penny blev också genomgången då det var minst sex veckor sen sist Anna kände igenom henne. Enligt Anna kändes Penny vara i bra form, vilket stämmer bra med mina iakttagelser då hon har varit full av bus på sistone. Även om jag inte upplever att Penny har några skador vill jag förebygga alla ev skador genom att låta Anna behandla henne då och då.

Izzie fick ingen genomgång denna gång utan får vänta ett par veckor tills det är hennes tur. Själv känner jag mig sliten av att sätta igång och jobba igen efter ha varit ledig en vecka. Så idag blev det ingen träning utan återhämtning för oss alla här hemma.

image
Återhämtning. Helt onödigt, hälsar Izzie.