Gå till innehåll

Valptest

Tidigare i veckan var jag och Marlene uppe hos Charlotte, kennel Old Smuggler's, där vi gjorde valptest på den valpkull om tio valpar som hon har. Det var intressant att se skillnader i kullen, men framförallt var det roligt att se alla trevliga egenskaper som de hade. Det var ett gäng härliga valpar, helt enkelt!

Charlotte tyckte att vi skulle åka runt mer och testa olika valpar då det kan ge valpköparen ytterligare information om ens valp med ett slags mer standardiserat formulär (som man får utveckla en aning på egen hand). Denna gång hade jag lagt ihop två olika tester till ett, vilket jag tyckte gav ett bättre "resultat" än att bara använda ett. Detta att åka runt och testa valpar, måste jag medge är en lockande tanke - absolut!

Här är en valp som älskade att kampa, kolla in hur hon griper/biter i trasan dessutom!

Valparnas mormor Mia 15 år var helt underbar! Här tillsammans med några av valparna.

2013-07-22-18.57.56
Härliga mormor Mia med valpar!

5 reaktioner på ”Valptest

Kommentarer inaktiverade.