Gå till innehåll

clean teeth gel

inte för att hundarna har några problem med andedräkten, men jag tycker mig se lite plack och en brun rand av tandsten överst på canintänderna. detta skulle säkert bli mindre om jag bara kom ihåg att köpa märgben till dem, i väntan på att mitt dåliga minne ska bli bättre var jag idag inom djuraffären och köpte "fresh breath". en slags tandgel som ska rengöra tänderna. en kompis till mig har använt detta, hon var väldigt nöjd med resultatet. jag tänkte när jag såg denna på hyllan i affären att det var värt ett försök. ska bli spännande att se resultatet. tydligen ska man sätta på denna gel varje dag i trettio dagar. hujedamig, hur ska jag komma ihåg det?? därefter två gånger i veckan, bara det känns ganska tufft att komma ihåg när man har ett sånt teflonminne som jag har. nåja, jag får hoppas på att det blir bra ändå!