Gå till innehåll

aktiv måndag

idag började jag lite senare än vanligt så jag fick tid att träna Izzie lite innan det var dags att för att jobba. först lite sovmorgon och sen en liten runda på en halvtimme. därefter fick hon frukost och lite vila innan det bar iväg för träning. vi tränade på treans moment. det går sakta men säkert framåt. här är en liten update och komihåganteckningar till mig själv.

fritt följ
fritt följ

på det fria följet behöver vi jobba mer på stegförflyttningarna, framförallt bakåt. sittande under marsch fungerade bra, det känns klart nu. inkallning med ställandet jobbar jag på att få ett mer distinkt ställande, vill att hon mer tar i för att bli stilla. har lite funderingar här med att kasta boll, men har inte tänkt klart än. måste diskutera detta mer med träningskompisarna innan jag beslutar mig för vad jag ska göra. rutan strular lite just nu för ovanlighetens skull. hon söker sig gärna till två av konparen istället för att springa mitt emellan dem. kommer nog försöka jobba bort det med att placera en leksak som ger rätt drag i rutan dit där jag vill hon ska springa. lägga sig på håll gör vi framsteg med, ska bara få Izzie att förstå att hon kan göra det i rutan med... inkallningen har jag nog övertränat, hon vet vilken sida hon ska söka sig till nu. apporteringen av metallen har jag inte tränat på ett tag, måste göra det på nästa pass. hopp-apporten fungerade finfint i förra veckan, verkar som hon har förstått vad jag vill ha ut där. vittringen har lossnat rejält, känns det som. ska nu öka skickavståndet på henne och se vad som händer då. fjärren,... på nära håll har hon rätt teknik, men måste öka avståndet här och få henne att behålla medvetandet om de fyra tassarna gäller även då jag befinner mig på längre håll. gruppmomenten har jag inte tränat på ett tag, måste nog ta tag i det.

känns som jag hade behövt vara ledig i ett antal veckor för att hinna träna allt som jag bara behöver för att bli klar en start i trean. nåja, nån dag ska vi väl bli klara. förhoppningsvis...

måste bara dela med mig av ett youtube-klipp som Linda (Lövdahl) hade hittat, så underbart! lite häftigt att Jenny (Damm) nämns i denna video, men hon är ju helt suverän på detta med agility så jag är inte förvånad.

2 reaktioner på ”aktiv måndag

    1. Linda

      Klart nästa pass blir med dig, Linda! Om jag inte tar ett litet pass ikväll... Tack för grattiset! 😀

Kommentarer inaktiverade.