Gå till innehåll

kvaldag i Rally-SM

På veterinärbesiktningen igår gjorde ett slags böjtest på Penny. Hon skrek till och blev halt efter det. Dessvärre blev det inget SM för oss. Kändes så oerhört trist; på en och samma gång som jag insåg detta kom så otroligt många känslor i kroppen. Ledsen blev jag förstås över att inte kunna vara med, men framförallt över att Penny inte var ok. Efter ha pratat med nära och kära började jag få perspektiv på tillvaron  och det kändes inte lika tungt.

Först hade jag inte tänkt komma och titta på SM-kvalet, men när Lisa och Carina L messade startnummer igår kväll kände jag att jag ville verkligen komma och heja och känna av SM-stämningen. När jag kom dit fick jag en sån otrolig fin stöttning av många, det kändes otroligt skönt.  Vilka fina vänner jag har, blir så glad och varm i hjärtat av det. TACK!!

Nåväl, nog om det och fokus på det som gällde denna dag.

Söderåsens BK stod som värd för detta SM. De hade ordnat allt perfekt. Härligt gröna och välklippta gräsmattor, tydliga markeringar på vart ringen var och vart gränsen för att sätta upp tält gick. Till och med perfekt tävlingsväder hade de ordnat. Själva tävlingen flöt på alldeles utmärkt. Inga långa väntetider mellan ekipagen, bra honörsvakt (fick jag uppfattning av), snabb resultatredovisning, härlig stämning runt ringen mm. Hittade inget som inte var bra. Ser framemot deras nästa tävling!

Det var två grupper vars resultat las ihop till en sammanlagd lista. Mellan dessa två grupper så var det lunchpaus. Då bjöds det på en härlig freestyleuppvisning.

Som en ren bonus fyndade jag lite träningssaker då ett marknadsstånd hade halva priset på allt. Me like! Izzie tyckte dock bäst om det ställe där det såldes en massa gott. Som den lydiga matten jag är köpte jag givetvis lite godis till henne, dock har hon nu ikväll vissa synpunkter på att det snålas alldeles för mycket med dem. Det är ju lördag och då borde man få en rejält påse godis, enligt Izzie.

Under denna dag tog jag lite foton. Jag har inte hunnit kolla igenom alla än, här är några stycken. Kommer att lägga ut fler allt eftersom.

Tack till Söderåsen för trevlig kvaltävling, detta gjorde ni bra!

IMG_0946
Carina & Kalle satte 200p (100p av varje domare!) av 200 möjliga i kvalet. Vinnare i kvalet!
IMG_1036
Tvåa i kvalet blev Ann & Singha. De fick ihop 197,5p.
IMG_0907
Mycket publik
IMG_1027
Li & Grynet i fresstyleuppvisningen
IMG_1023
Freestyleuppvisningen med Li och hennes härliga kelpies
IMG_0927
Annelie & Chippen
IMG_0916
Lisa & Spice
Carina & Hjalmar
Carina & Hjalmar

4 reaktioner på ”kvaldag i Rally-SM

    1. Linda

      Thanks! I just hope Penny will be okay someday, she isn't alright yet. It is a very nice place, you have to move up north 🙂

Kommentarer inaktiverade.