Gå till innehåll

Olsson for you – nej, tack!

För ganska exakt ett år sen var jag sökte ett par muck boots av jodhpursmodell. När jag surfade omkring hittade jag ett företag vid namn Olsson for you där de hade dessa av modellen yard och var cirka en hundralapp billigare än andra ställen. Mailade med dem och frågade om storlekar. Fick snabbt svar och tänkte att dessa beställer jag ifrån, de verkade vara trovärdiga.

Jag beställde skorna. När jag fick besked på att de var framme hos DHL-ombudet åkte jag dit. Hämtade ut paketet och tyckte det kändes väldigt tungt. Väl hemkommen öppnar jag paketet från Olsson for you, döm av mig förvåning när jag finner flera flaskor tändvätska! Mailade omgående Olsson for you. Svar uteblev, men ett par dagar senare kunde jag hämta ett nytt paket.

skorna
skorna

Vis av skadan öppnade jag paketet på utlämningsstället och finner återigen till min stora förvåning att denna gång har jag fått skor, men begagnade... Någon hade haft den stora vänligheten att gå in mina skor i gödselstack, varav stora rester gödsel syntes klart och tydligt under skorna. (tror inte företaget är beläget mitt i Stockholm) Mailade återigen Olsson for you, glatt överraskad att jag fick svar inom tre veckor. Olsson for you yrkade på att jag skulle stå för återfrakten av de begagnade skorna, vilket jag bestred. Då vi inte kunde nå någon förlikning på detta såg jag mig nödgad att vända mig till ARN.

ARNs utlåtande: Olssons for you ska stå för frakten.

Detta utlåtande kom den första juli i år, fram till idag har Olssons for you fortfarande inte velat följa ARNs rekommendationer.

arn
ARNs beslut

Jag rekommenderar verkligen inte Olsson for you till någon som inte hade obegränsad tillgång på fritid.

4 reaktioner på ”Olsson for you – nej, tack!

Kommentarer inaktiverade.