Gå till innehåll

fin träningsdag!

igår kväll skulle jag ha tränat med Linda, men jag blev så fasligt trött att jag inte orkade och fick lämna återbud. nu i eftermiddags kände jag mig piggare och begav mig iväg till en gräsmatta nära ett dagis för lite träning. tänkte jag skulle inte köra så mycket, men det är ju svårt att stoppa när man väl sätter igång träningen. 🙂

jag började träningen direkt med att rutskick. en liten båge på vägen ut till rutan, fint tempo, snyggt stannade och ett bra läggande långt bak i rutan gav en finfin start på träningen! var så jäkla nöjd att jag beslöt mig för att inte köra rutan mer. är det tävling så gör man det bara en gång, då behöver man inte alltid göra samma sak sjuttioelva gånger på träning. sen körde vi tempoträning på apportering, positiv härlig attityd. andra repetitionen här körde jag utan någon som helst förstärkning och Izzie höll tempot finfint. nu ska vi även bara försöka jobba in avslutet med.

vittringen gick bra, speciellt sista och andra skicket. sen körde vi lite fot, där får det nog slipas lite på bakdelskontrollen. fjärren gjorde vi med för första gången på länge, fick ett steg fram på ligg->stå det andra gick fint. avslutade träningen med lite sitt kvar där vi tränar på att sitta alldeles stilla, Lindas tips från sist vi tränade verkar ge bra resultat. jobbar vidare på det. kör bara korta stunder och inte så långt avstånd.

summa summarum; en finfin träning, känslan på topp. fick lite kvitto på saker som vi har tränat på att det går åt rätt och påminnelse på att sätta igång att träna det som vi inte har tränat på sistone.

Izzie kampar, fast håller helst i "snöret
Bus hann vi också med så klart!