Gå till innehåll

träningsdag

igår träffade jag återigen bästa Linda med Buza och Foppa för lite träning i Slottsparken. jag måste säga att Slottsparken är nog den finaste parken som jag har tränat i. igår var det där en stor flock gäss som bokstavligen hade skitit ner stora delar av gräsmattan med stooora högar. att de sen var ett bra störningsmoment är ju inget fel 😉

jag valde att köra ett hyfsat lugnt pass med Izzie. vi körde lite rutan och tränade på inkallningen från rutan. en sak som slog mig då var att jag har nog aldrig gjort den enkla inkallningen, dvs när hon kommer rakt in på rätt sida. Linda kommenderade oss och vi fick då denna enkla ingång på inkallning. Izzie var nog lite förvånad och studsade till lite när hon kom in i position. nåja, bra att veta att vi har något att träna på. som vi inte skulle ha en del annat på vår lista... hihi... körde även vittringen och måste säga att Izzie överraskar emellanåt. då jag gillar att fotografera försöker jag även lära hundarna att gilla att bli fotograferade. av att döma av denna film måste jag säga att det känns som jag har lyckats vad det gäller Izzie 🙂

summa summarum så kände jag nöjd med detta pass, finns fortfarande en del detaljer som går att fila på så klart. men å andra sidan så är det väl så alltid 🙂

2 reaktioner på ”träningsdag

Kommentarer inaktiverade.