Gå till innehåll

nationella skillnader

hittade detta intressanta blogginlägg på facebook. nog är det så att det finns stora skillnader på hur de nordiska länderna tränar.

något som jag tycker är väldigt typiskt svenskt är också att alla, då menar jag alla, måste träna efter samma mall/koncept - annars blir man gärna betraktad som dum om man inte gör det. det är ju likadant när det kommer till mode, hur många stuprörsjeans finns det inte? hur många "vågar" ha tex bootcut? vi svenskar vågar inte sticka ut, det tror jag även gör att vi inte "kan" ta steget att vinna mästerskap. Zlatan är ju typiskt osvensk i detta fall, han vågar sticka upp och han vinner! tror vi måste våga vara oss själva istället för kopior. som ett känt citat säger "för att komma till källan, måste du gå mot strömmen".