Gå till innehåll

ny hemsida

ja, nu är det faktiskt sant! ny hemsida är på gång. med stora steg! den svenska versionen är klar och nu ska allt bara översättas till engelska med... så mycket fulkod som har fått fixas till, nya bilder har letats upp och lagts in. det är tur att jag gör allting själv så jag slipper betala någon per timme, då hade jag fått gå i personlig konkurs.

rent tekniskt görs sidan i html 5/css3. ska även fixa till en responsiv sida, men det räknar jag blir gjort när den engelska versionen är klar. dilemmat med html5/Css3 är allt inte supportas av internet explorer, i synnerhet IE 8 och lägre (varför använder folk denna webbläsare undrar jag ibland? speciellt nu i programmeringstider 😉 ) hittade lite lösningar så sidan även ska fungera med denna webbläsare. chrome är inte alltid så up to date utan kräver lite speciallösningar. tacka vet jag ♥ firefox ♥!

2 reaktioner på ”ny hemsida

    1. Linda

      hehe... nädå, Andreas, det fungerar finfint här! dock tycker jag det hade varit smidigt om alla browsers hade fungerat på exakt samma sätt 🙂

Kommentarer inaktiverade.