Gå till innehåll

Kramdjur

Att påstå att Izzle älskar sina kramdjur är ingen underdrift. Så fort det är dags åka iväg och träna eller gå en runda letar Izzie upp något kramdjur och springer rundor med den inomhus, gärna slår hon mig med den i knävecken. Säkerligen bara för att sätta lite fart på sin slöa matte!  Vet inte hur ofta som jag får plocka undan alla hennes kramdjur som ligger överallt, men det är egentligen inget större bekymmer. Man ser utan några som helst problem vart Izzie har varit.

På en av våra morgonpromenader i veckan gick vi förbi ett ställe där det låg mängder med saker. Hux flux hade Izzie hittat ett nytt kramdjur, en anka. Världens finaste anka! Tydligen fattades det en anka i hennes collection som består av en älg, två kaniner, en mus, en räv, en rosa tvättbjörn, en elefant, en kossa, en nallebjörn, en apa, ett vildsvin och några andra som jag inte riktigt kan avgöra vilken art det är. Jag hoppas att hennes collection av kramdjur är i det närmsta fulländad nu.

Izzie med Ankan!
Izzie med Ankan!

1 reaktion på ”Kramdjur

Kommentarer inaktiverade.