Gå till innehåll

mental träning

något jag på senare år har önskat mig är att fördjupa mig i mental träning. jag tror att det kan hjälpa alla oavsett vilken nivå man tävlar på. tidigare hade jag en kompis som var mitt bollplank och jag kunde ventilera mina tankar och hon gav mig sådana svar att jag kände mig lugn. nu finns inte hon längre och jag saknar verkligen våra långa samtal om allt och inget.
tack och lov har jag andra fina vänner som får stå ut att höra mina funderingar, och det kan vara rätt många emellanåt...

såg av en slump detta blogginlägg som återigen påminde mig hur viktigt det är med mental träning. tror jag får ta och prata med en kompis, som faktiskt är lärare i just mental träning. vi har pratat länge om att hon skulle hjälpa mig, men från tanke till handling är det en lång bit emellanåt.