Gå till innehåll

trötta, nöjda hundar

Idag hade jag möjligheten att arbeta en hel del hemifrån, vilket jag gjorde. Blir så mycket effektivare om man kan vara hemma och arbeta ostörd, får helt enkelt mer gjort. Lunchpausen bestod av lite träning, till båda hundarnas glädje! Med Izzie låg det mesta fokuset, hon fick jobba på rätt bra med ett antal konskick, sorteringsarbeta, rutor, app dirigeringarn mm. Penny såg väldigt avundsjuk ut så jag tog och körde lite elitmoment med henne med. Helt otroligt vad bra det sitter, trots hon inte har aktivt tävlat lydnad sen 2011... Vi körde även lite positionsarbete i HtM, Penny och jag. De satt inte lika bra, av den enkla anledningen att hon inte överinlärt detta. Provade även på ett par rallysnurrar och de satt något bättre än HtM-positionerna.

Efter min "visit" på arbetet styrde vi kosan mot havet. Där fick de båda plaska på ordentligt i böljan blå. Vi sökte skydd för ett regn, och fortsatt vår badpromenad efter det hade dragit över.

Nu ikväll ligger hundarna trötta och nöjda, så himla skönt för en själv att se!

Penny närmst kameran, Izzie har hittat ett finfint ställe (till!) där man kan hoppa i!
Penny närmst kameran, Izzie har hittat ett finfint ställe (till!) där man kan hoppa i!