Gå till innehåll

Murphy’s law – fast omvänt!

när jag vaknade i morse kände jag mig allt annat än pigg, det kändes som jag var helt "leabruten" som vi säger hem - betyder ungefär som att en ångvält hade kört över en ett antal gånger. jag avbokade ett par saker idag, bara för att få tid att vila upp mig. bland annat tänkte jag att det var ingen bra idé att träna hundarna (läs: Izzie) då jag inte var i form. efter ha blivit helt ledig under eftermiddagen, inte riktigt inplanerat, så beslöt jag mig ändå för att träna. hade inga jättehöga förhoppningar på att träningen skulle gå bra. jisses vad bra Izzie gick! de sista dagarna har jag valt att lägga fokus på mer lek som belöning och vi lekte så det stod härliga till! vet vem av oss tre, Penny är alltid med när det vankas bus!, som hade roligast!

Penny hittade sin älskade favoritleksak, som givetvis även är Izzies favorit med - hundarna är ju som barn, måste ha samma leksak som kompisen har! Penny fungerar dessutom utmärkt som bra störningsträning när det behövs!

 fick ju passa på att ta en bild dem båda med varsin favvis i sin mun. Tack och lov har de olika favoriter, men det vågar jag inte berätta för dem! Pennys favorit är den nya gråa, medans Izzies är den gamla beige.

Tjejerna med sina favvoleksaker!
Tjejerna med sina favvoleksaker!

efter träningen gick vi en härlig runda och njöt av ett höstlikt väder. det blev en väldigt fin eftermiddag, trots hur jag kände mig i morse.

Härlig promenad!
Härlig promenad!