Gå till innehåll

Ale stenar

För ett tag sen blev det en ytterst oplanerad fredagstripp till Ale stenar. Direkt efter jobbet åkte vi dit och hade en mindre liten picnic. Rätt mysigt. Tyvärr var det lite dimmigt och det gick inte att se så långt bort i horisonten, men det vara härligt där ändå!

Ale stenar
Ale stenar
Izzie och Penny vid Ale stenar
Izzie och Penny vid Ale stenar
Ale stenar
Ale stenar

Gick till kanten för att kika ut över havet. Hux flux var Penny borta, bara Izzie var hos mig. Jag tittade ut över "stupet" bland de små kullarna för att se om hon hade trillat och slagit sig. Ingen Penny syntes. Nu började tankarna komma om hon hade trillat och brutit nacken! Oron steg. Helt plötsligt fick jag för mig att titta ned mot strandkanten. Vilken ser jag där om inte Penny. Helt ovetandes om min oro knallade hon omkring där i lugn och ro. När Izzie insåg att jag var lugn igen så sprang hon ned dit.

Ser ni hundarna?
Ser ni hundarna?
Härliga vyer!
Härliga vyer!

Det tog lite tid för mig att ta mig ned i den branta backen, tack och lov att det fanns fårstängsel att hålla sig i. Väl nere på stranden så blev det en härlig promenad tillbaks till bilen.

Izzie
Izzie
Penny och jag gick på kullen
Penny och jag gick på kullen
Penny
Penny
Izzie tog strandvägen
Izzie tog strandvägen
En praktisk "hundlucka" var uppsatt vid stängslet
En praktisk "hundlucka" var uppsatt vid stängslet
Kullarna
Kullarna
Badgalningarna!
Badgalningarna!
Izzie bara älskar havet!
Izzie bara älskar havet!
Nästan tillbaks vid bilen nu
Nästan tillbaks vid bilen nu
Finfint att kunna svalka sig
Finfint att kunna svalka sig