Gå till innehåll

Bra start på året!

Detta år blev det en alldeles ypperlig start på, om du frågar Izzie. Nyårsdagen innebar för hennes del ett träningspass med kompisarna Sven och Bengt-Åke. Kom fram en stund innan vi skulle ses för att kunna rasta Izzie. På vår promenad dundrade det av en massa raketer. Jag låtsades som det regnade och ingen reaktion på Izzie, nöjd!

Träningspasset i sig gick bra. Mest nöjd var jag över hennes attityd, alltid lika positiv, och att hon hade ett bra tempo. Vi hade lite störningsträning, vilket visade vilka moment som vi behöver lägga mer krut på. Det är så himla många moment i eliten så det är bra att kolla av samtliga moment då och då, åtminstone för våran del då det mycket lätt hänt blir fokus bara på vissa moment. Efter träningen hade vi lite diskussioner/tankar om träningen, alltid bra att återkoppla och vädra sina tankar. Känner mig så oerhört tacksam över att ha bra kompisar att träna med, tack för alla goda råd!

Just nu längtar jag mest efter nästa träff! Izzie ligger och vilar, känns som om hon med är nöjd med dagen. Finfin start på året alltså, får hoppas att det fortsätter så!

God fortsättning på året, mina vänner!

Izzie får konträning :)
Izzie får konträning 🙂

 

1 reaktion på ”Bra start på året!

Kommentarer inaktiverade.