Gå till innehåll

man är inte äldre än vad man känner sig!

Penny hävdar det bestämdaste att hon minsann inte alls är speciellt gammal utan behöver träna ordentligt och hänga med på alla långrundor, därmed basta! Visst är hon betydligt bättre i kroppen nu efter den skada som hon fick för ca 1,5 år sen. Jag själv är nog väldigt rädd för att överanstränga henne, helt onödiga tankar enligt Penny. Efter ha pratat med Eva som behandlade Penny igår, fattade jag mod till mig... Sagt och gjort, Penny fick hänga med på långrundan idag, som var på ca en timme.

Promenadgänget!
Promenadgänget!

Vi skulle gå runda som vi har gått många gånger innan, men vi hamnade helt fel! Det var bara att chansa och gå, förhoppningsvis skulle vi komma fram utan allt för många villospår.

Ett tag trodde vi att vi hade hittat en stig, men efter ett tag insåg vi att det var bara en vag förhoppning...

Ni ser väl vår fina promenadstig?
Ni ser väl vår fina promenadstig?

Efter lite virrvarr kom vi fram till hagen, som i sin tur ledde till bilen. Det började nu märkas att Penny var lite trött, hon gick med bestämda steg mot bilen. Fanns absolut ingen tid för tex ta bilder, siktet var inställt! På vägen hem hade vi en trött, men mycket nöjd Penny i bilen! 🙂

Penny och Izzie (närmst kameran)
Penny och Izzie (närmst kameran)