Gå till innehåll

man ska aldrig upphöra att förvånas…

ja, det sägs ju det. man ska aldrig upphöra att förvånas. en sak som Penny verkligen har hatar är att klippa klorna. hon accepterar att jag klipper klorna, men tycker allt annat om det. normalt sett brukar jag klippa hennes klor först, eftersom jag upplever att hon har blivit mer negativt stressad om jag har klippt Izzies klor först. Izzie bryr sig inte alls om kloklippningen utan brukar ligga bredvid mig när jag klipper Pennys klor, lite enklare där om jag säger så...

idag bröt jag mot regeln med turordningen. tänkte jag tar Izzie för hundpromenaden och Penny efter. gissa om jag blev förvånad att Penny hoppade upp i sängen och la sig efter jag var klar med Izzie. blev så glad över detta att jag hämtade det största grisörat som vi har hemma, det är stort kan jag lova - Penny har nog tuggat på det i tio minuter och är fortfarande inte klar. nåväl, tillbaks till klippningen. jag la grisörat bredvid Pennys huvud så hon kunde se belöningen och klippte sen klorna. därefter fick hon grisörat och ligger som sagt var än och tuggar på sitt. Izzie fick naturligtvis också ett grisöra, en modell mindre. hon är nu klar och väntar på att Penny ska bli klar med sitt öra så vi kan gå vår promenad.

Grisöra är gott, hälsar hundarna!