Gå till innehåll

träningstankar

som säkert de flesta av er vet är jag och Izzie med i talangtruppen i lydnad Skåne. genom denna trupp har vi även fått mentorer/coacher. en av dessa har jag den senaste tiden varit i kontakt med bla för att diskutera apporteringsdirigering. ofta har vi hamnat i allmänna träningsdiskussioner, alltså mer tankar om träningsmetodiker. dessa har gett mig så oerhört mycket, jag tycker det är mycket intressant att diskutera träningsidér/filosofier. det är detta som ger mig helheten i en träningsfilosofi, varför det blir så. denna person som jag har pratat med har dessutom läst en massa forskningsartiklar om inlärning, bara det gör det hela väldigt intressant att lyssna på utöver allt det andra kloka som sägs.

självklart har jag fått en massa braiga tips vad det gäller olika saker kring momenten som jag har funderat över också. nu idag körde jag apporteringsdirigeringen. känns som vi nu är på rätt väg där. 🙂

ni får ursäkta att jag låter så mycket, men filma och träna samtidigt gör att telefonen nog hamnar lite för nära munnen av en gammal ovana 😉