Gå till innehåll

I god tid!

Ofta, väldigt ofta, har jag i sista minuten fixat till pärmarna för de vandringspriser som mina hundar har vunnit på olika mästerskapstävlingar i beardisklubbens regi. För snart en månad sen fixade jag till SBCs Vandringspris till Rallylydnadsmästaren med text och bild på Izzie, självklart med riktiga foton och inte digitala utskrifter direkt på pappret. Årets Rallylydnadsmästerskap går av stapeln i augusti, det känns oerhört skönt att ha detta fixat så man slipper stressa med det under semestern. Jag förstår att ni som känner mig väl säkert har svimmat nu efter läst detta!

Detta vandringspris delades ut första gången 2012 och under dessa tre år som det har delats ut har det otroligt nog tillfallit mina hundar; de två första åren vann Penny det med Izzie som två. Kanske inte helt oväntat med Penny, då hon kvalade till SM dessa år, förra året vann Izzie det. Då det mesta fokuset ligger på lydnaden just, är det osäkert om Izzie kan försvara sin titel i år.

För att föreviga detta valde jag att ta lite bilder från pärmen, det är väldigt trevliga minnen detta för mig. Kanske är det intressant för er att se dessa bilder med?

Penny vinner det första rallylydnadsmästerskapet, 2012
Penny vinner det första rallylydnadsmästerskapet, 2012.
Penny försvarar sin rallylydnadsmästartitel 2013
Penny försvarar sin rallylydnadsmästartitel 2013
2014
Penny startar inte detta år, 2014. Rallymästartiteln stannar inom familjen då Izzie vinner rallymästerskapet.