Gå till innehåll

dubbelarer

Idag har tre av valparna redan dubblat sina födelsevikter, detta på dygn 6. Ska jag gissa så tror jag att de andra tre dubblerar imorgon.

Då man ser sötnosarna väldigt ofta märker man ingen direkt skillnad från dag till dag. Testade nu ikväll att sätta ihop två bilder, en från idag och en från i fredags då de var nyfödda. Det är nog lite skillnad på dem, speciellt dessa runda magar. Undrar om det är någon slags supergrädde Izzie har i sin mjölk...

Lite skillnad har det blivit under dessa dagar
Lite skillnad har det blivit under dessa dagar
Vilar middag
Vilar middag

En av hanarna ikväll

När jag satt och raderade från kamerans minneskort hittade jag en film med Izzies stora passion - simning! Då valpperioden är över för hennes del blir det nog en hel del fysträning i form av simning, skonsam men effektiv träning.