Gå till innehåll

nu har det hänt lite saker

ibland är det svårt att få tiden att räcka till. hade det varit enklare att slita sig från att sitta och titta ned i valplådan hade det utan tvekan varit mer tid över till annat... men de är sååå bedårande söta. just nu är jag helt inne på att behålla alla, men jag misstänker att det lär ändra sig ju äldre de blir. då känns nog en valp mer än tillräckligt!

en del av valparna har nu öppnat ögonen. det dröjer några dagar tills de kan se ordentligt, men superskoj när det händer något utöver det vanliga.

lite av dagens och gårdagens bilder:

snacka om att jag är lättsåld. denna valp bara lägger huvudet på min fot och jag bara smälter...
snacka om att jag är lättsåld. denna valp bara lägger huvudet på min fot och jag bara smälter...
IMG_1983
Äter gör de bra, så mätta att de behöver få en liten siesta och smälta all mat...
IMG_1989
Fyra av valparna, de andra tar sig säkert en "liten" måltid
IMG_1995
Multitaskande mamma, matar två samtidigt som hon tvättar en valp och på samma gång agerar säng åt en fjärde valp.
IMG_1997
Tre tikar: Jolly, Blizz och Stella

1 reaktion på ”nu har det hänt lite saker

Kommentarer inaktiverade.