Gå till innehåll

valpkullsförsäkrade

nu idag kom papprena om att valparna har blivit valpkullsförsäkrade, skönt att ha det gjort. snart börjar det bli dags att bestämma sig för vilka stamtavlenamn de ska ha med. ett första utkast är klart, men lite funderingar till är nog på sin plats...

kan inte begripa att de snart är två veckor gamla. dagarna går fortfort. Izzie gör ett bra jobb med att mata dem, tvätta dem och ger dem dundergrädde så de växer på sig väl. idag fick jag klippa klorna på dem, det blev en del. betydligt enklare att klippa klorna på Izzie än dessa. tog det efter de hade ätit och var mätta och belåtna. det blev en hel del konstiga vinklar där kloklippningen skedde, men nu är alla klor klippta (vågar inte riktigt räkna efter hur många klor det blev sammanlagt, men många blev det).

lyckades ta en bild på varje valp idag:

Stella & Blizz
Stella & Blizz
STrimman
Strimman
Mac
Mac
Ruter
Ruter
Jill
Jill
Hela familjen!
Hela familjen!

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php