Gå till innehåll

Händelserik dag

Idag har det hänt lite i valparnas liv. Under dagen fick vi återigen besök av farmor Anneli och gammelfarmor Inger samt deras härliga amerikanska valpköpare Pat och Robin. Pat försökte nog ta med sig Izzie hem till staterna, men det gick vi inte med på. Hon behövs här och är alldeles för glad för henne för att låta henne flytta hemifrån.

Dessa valpköpare kommer bli rejält bortskämda, Inger hade med sig fina presenter till dem också. Vill inte skriva det är här, men jag tyckte det var jättefina saker! TACK!!!

Under denna dag har fleecefilten varit högsta prio hos valparna. Den skulle undersökas, men framförallt smakas på...
(lite störigt med denna grå ruta, men den verkar inte vilja sätta in någon bild oavsett vad jag gör).

Under kvällen flyttade valparna från den lilla valplådan till den stora valphagen, som Inger så generöst har lånat ut till oss. Är jättetacksam för det!! TACK INGER!!! Valparna tog flytten med ro. De har sovit, ätit och busat en del. Izzie tycker dock var lite väl onödigt att flytta dem till denna hage, hon hade så bra koll på dem i valplådan.

Inser att jag måste antingen ändra inställningarna på pocketkameran eller plocka fram systemkameran i hopp om lite bättre skärpa på bilderna...

Full rulle i valplådan!
Full rulle i valplådan!
Inte så mycket lugnare i valphagen heller
Inte så mycket lugnare i valphagen heller
Strimman leker igen med favoriten Ugglan
Strimman leker igen med favoriten Ugglan

 

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php