Gå till innehåll

Nya miljöer

De senaste dagarna har valparna, en och en, fått vara på nya ställen här hemma samt fått träffa dammsugaren i full action. Intressant att se deras reaktioner. Nu i eftermiddags var det dags för dem att komma ut i det fina vädret. Det var en upplevelse för dem. När de hade varit ute en stund fick de äta utomhus och sen fortsatte undersökningen av det gröna och alla andra nya upplevelser. De var nog ute en halvtimme och efter det däckade de fullständigt, så många nya intryck att smälta.

Izzie är fokuserad på valpmatskålen
Izzie är fokuserad på valpmatskålen
Ruter tycker fällen ligger fel och försöker ändra dess position
Ruter tycker fällen ligger fel och försöker ändra dess position
Sådan dotter, sådan mamma.
Sådan dotter, sådan mamma. Grannen kom förbi och sa hej.