Gå till innehåll

bortskämd?

Igår fick jag besök av Maggan och Leif. Vi hade en trevlig kväll, valparna fick en mycket uppskattad leksak av dem. Mycket bitvänlig, hälsar dem, alla ville leka med den.
Tack för att ni kom!!

skojig leksak!
skojig leksak!

Idag fick vi besök av Tove och Anders, jag fick en jättefin present av dem. Har varit inne på Per Jensens hemsida tidigare och gillat det som han har skrivit, så det kommer bli en skojig läsning detta.
Tack för ett trevligt besök!

Ser framemot att få läsa denna bok!
Ser framemot att få läsa denna bok!

Med detta menar jag inte att det är presenttvång av de som kommer hit, absolut inte! Det viktigaste för oss är ett trevligt sällskap! Blev bara så himla glad för dessa. Man känner sig lite bortskämd med att få sådana här fina saker utan riktig anledning. När Tove och Anders hade åkt hem blev det varmt, valparna fick komma ut. Då jag var lite trött var det enklast för mig att bara filma valparna. Då behövs det inte tänka på tex slutar- och iso-inställningar 😀

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php