Gå till innehåll

Supermamman Izzie

Aldrig har Izzie gjort mig besviken, aldrig någonsin! Inte heller denna gång när hon har provat en ny roll, då som mamma. Hon hade värsta näringsbomben i sin mjölk så valparna växte så de knakade. Hon har varit mån om de små från första start. När vi har varit ute och gått springer hon snabbt till valparna för att kolla så att alla är kvar. Hon leker otroligt mycket med dem och ligger ute med dem så gott som hela tiden de är ute. Listan skulle självklart kunna göras längre, men jag håller den kort. Hon har verkligen inte tröttnat på sina små bebisar. Jag blir så himla rörd när jag ser hur fin Izzie är i sin mammaroll med.
Vilken oerhörd tacksamhet som jag känner över att få ha Izzie i mitt liv, tack Izzie!! <3

Jag vet att detta är ett hyllningsinlägg, skryt kanske vissa tycker, men ibland måste man bara få känna ren och skär glädje, tacksamhet och ödmjukhet inför det fina här i livet. Det finns så mycket ont på jorden ändå.

Här är två filmer från ikväll:

1 reaktion på ”Supermamman Izzie

Kommentarer inaktiverade.