Gå till innehåll

Det gick så bra, så bra!

Lättad, glad, lycklig är några ord som beskriver mig just nu. För någon timme sen åkte Anna och Fredrik med Ruter upp till Tidaholm. Jag hoppas att bilresan gick bra. Innan de åkte hade vi en trevlig dag där vi har fotograferat valparna, ätit och umgåtts. Vilka underbara människor de är, så tacksam att de ville köpa en av valparna här. Valparna fick lite lunch. De flesta var då för trötta för att äta, men Ruter fick lite mat i sig. Sen gick vi en runda på gården med Ruter, Hobbe, Izzie och Lilly (tror min valp kommer heta det) så framförallt storebror Hobbe skulle få rasta sig lite.

Sen när det var dags för dem att åka kände jag bara ett lugn, så rätt och bra detta kändes. Ser nu framemot en rapport och hoppas att allt har gått bra! Dessutom vet jag om ungefär en månad får jag träffa dem igen!

Izzie säger hejdå till Ruter
Izzie säger hejdå till Ruter
Ruter med sin nya familj; Anna, Hobbe och Fredrik
Ruter med sin nya familj; Anna, Hobbe och Fredrik. Se hur nöjd han ser ut. Ja, faktiskt lite mallig!

Ps. Ruter ska få ett nytt namn, men det är inte riktigt bestämt vad.