Gå till innehåll

Världens bästa laser?

Penny går regelbundet och får "gammelhundbehandling" av Madde som är leg sjukgymnast och arbetar på Lunds Djursjukhus. Idag fick Penny möjligheten att testa en ny laser, en laser som är bättre än den lasern som finns just nu där. Den "vanliga" lasern är det absolut inget fel på, den är inköpt för dyra pengar, men denna här... Denna här laser har jag nog på allvar blivit kär efter jag såg vilken reaktion det blev på Penny. Hoppas verkligen att Lunds Djursjukhus beslutar sig för att köpa in den, även om den kostar en rejält slant.

Den bästa lasern som har använts på Penny
Den bästa lasern som har använts på Penny

Efter behandlingen så låg Penny fullkomligt avslappnad och nöjd, så oerhört nöjd. I vanliga fall brukar Penny vara snabbt av vibben och undra om vi inte skulle ha åkt efter för en timme sen... Hon bara låg där, så lasern måste ha verkat fint. Hon kändes även varm på ett annat sätt efteråt också. Det ska bli väldigt spännande att se om hon är annorlunda imorgon gentemot hur hon har varit efter tidigare behandlingar.

Penny får massage
Penny får massage

Efter behandlingen så åkte vi vidare ut för att gå en härlig promenad i snön ute på landet, undviker promenader nu i stan då de saltar så förbaskat och det bränner i trampdynorna på hundarna. Penny ville inte följa med, hon var fortfarande alldeles för nöjd efter behandlingen. I normala fall ska hon bara med på turen. Jag, Izzie och Lilly tog en liten längre promenad i vinterlandskapet och jag bara njöt av att vara ute på landet.

Izzie
Izzie
Lilly
Lilly

En härlig dag denna dag, helt enkelt!