Gå till innehåll

försökshund

Idag fick Penny återigen behandling av bästa Madde på Lunds Djursjukhus. Med nålar, vibbplatta, massage och laserbehandling var Penny mycket nöjd med dagen, så nöjd att hon slopade promenaden som vi brukar ta efteråt.

Penny får massage
Penny får massage

Jag fick även förfrågan om Penny ville testa ett nytt slags glukosaminpreparat, vi passade bra i urvalsgruppen eftersom det enda tillskott Penny får är laxolja samt att hon inte äter något smärtstillande. Penny är lite stel i sin ena armbåge, inte så konstigt med tanke på hur mycket hon har tävlat och tränat.

Tänkte att det kunde vara värt att testa för att se om det ger någon skillnad så för en tid framöver ska Penny äta Flexadin Advanced. Det ska bli mycket spännande och se om det blir någon skillnad. Utvärderingen av hennes hälsostatus görs regelbundet, både av mig och utbildad personal.