Gå till innehåll

lydnadstävling

Idag var det årsdebut i vår fjärde tävlingsgren, nämligen lydnad. Jag inser att vi inte borde träna så här många olika grenar, men det är svårt att välja bort när allt är så roligt! Vi har de sista två månaderna fokuserat en aning mer på lydnaden, men det behövs nog ett par timmars lydnadsträning till. 😉

Izzie gjorde ett finfint elitprogram, hon höll tempo och attityd hela programmet igenom . Det är det viktigaste för mig 🙂 Jag gjorde en stor miss genom att ge henne lite för mycket vatten innan vi skulle starta, men det var varmt. Hon drack lite väl snabbt och fick vattnet i "fel hals", det märktes programmet igenom och med lite ogenomtänkta saker från min sida blev det strul i ett par moment. Med en nollad vittring och ett lite annat strul som tex ett missat skifte i zätat i ett par andra moment blev det så klart inget första pris. Dock känns det som med mer rutin och träning så kan det nog gå bättre på kommande tävlingar, jag känner mig hoppfull!

Efter tävlingen tog vi en härlig promenad i bokskogen och bara njöt av lugnet och av att gå en liten promenad alldeles själv utan stöta på någon annan.

Tack till alla för en fin tävling, hoppas att vi ses snart igen!

Världens bästa Izzie <3
Världens bästa Izzie <3
I härliga bokskogen
I härliga bokskogen
Penny, snart 13 år!
Penny, snart 13 år!