Gå till innehåll

allmänt förvirrad

har just nu alla tre hundarna hemma. för er som inte känner till det bor Penny egentligen inte hos mig utan hos min faster Kickan, regelbundet övernattar hon hos mig och det går hur bra som helst. eftersom dessa tre befinner sig olika åldrar och har olika aktivitetsnivåer har var och en varsitt foder. i morse (hrm... snarare i förmiddags, men det behöver vi inte gå in närmre på här...) så var jag nog inte riktigt fokuserad på vad jag höll på med då jag grejade med hundarnas mat. Millie får just nu lite aleo vera gel i sin mat. denna gel, naturligtvis den sista som jag har här uppe i Blekinge, lyckades jag hälla på Izzies mat.

när matutdelningen skedde såg både Millie och Izzie en aning förvånade ut, men höll mycket god min och smaskade i sig maten. så fort de åt frukosten idag har de nog aldrig gjort tidigare... som ni vet är ju gräset alltid är grönare på andra sidan.  Penny den stackaren fick hålla tillgodo med sin egen mat, men då hon alltid har haft en god aptit blev hon ändå klar först.

vi får väl se vad som händer ikväll, det sägs att omväxling förnöjer...