Gå till innehåll

Hemmaträning

Izzie påpekade att det hade gått alldeles för lång tid mellan träningspassen så jag tänkte att det var väl bäst att hon fick lite träning. Tänkte det borde gå att träna här hemma, inomhus. Det gick alldeles utmärkt. Vi tränade stående på olika sätt där belöningen låg på reaktionsfasen, jag vill ha en snabb reaktion då jag tycker den har varit lite si och så med den. Så fort jag kunde se en reaktion som tydde på att hon tänkte stanna klickade jag och belönade henne. Efter detta tränade vi vidare på ingångar, hade en snygg galopp på parkettgolvet - hon är så galet söt min lilla Izzie som ställer upp på allt tokigt- och sen kastade hon sig in mot vänsterbenet. Upplevde som om hon börjar få bort hoppstudsen för att kunna fokusera på att sätta sig rätt så fort som möjligt. När hon väl satt på plats, kastade jag en godis framåt som hon direkt fick springa och ta. Vårt lilla träningspass avslutades med en liten busstund. Så nöjd med detta pass, kanske något det bästa på bra länge, men känsla är oavsett vilket väldigt bra och jag känner mig glad.

image
Nöjd och glad Izzie!