Gå till innehåll

vår??!

image
Penny på uteplatsen

idag visade sig solen från sin absolut bästa sidan igen, så underbart. börjar få hopp om att våren kanske trots allt är på gång. den är efterlängtad och högt saknad, välkommen vår! på den lilla uteplatsen parkerade sig Penny vid lunchtid och vägrade sen att gå in förrän det var dags att ut och gå. jag såg även lite andra vårtecken i form av de lökar som jag planterade i höstas (en salig massa, fråga mig inte om vilka!) börjar komma upp med. trevligt!

image
krokus? eller något annat spännande kanske?

det blev en rejäl runda idag, årets första på hyfsat gröna gräsmattor. lite snö fanns här och var, men jag valde att fokusera på det gröna sköna! Izzie pch Penny sprang som dårar över fälten, säkerligen fyllda av vårkänslor! då snön hade börjat töa bort så fanns det lera mm på vår runda och en herrans massa vattenfyllda diken/gropar som vissa speciellt (läs: Penny) gärna hoppade i. tog lite bilder som jag ska försöka redigera så småningom.

väl hemma var det lite svårt att urskilja vad som var det vita och svarta... på hundarna alltså! vilken lycka för mig att igår blev det stopp i badkaret, så vi plaskade på rätt bra inne i badrummet med... får hoppas att detta problem är löst (i dubbel bemärkelse!) i nästa vecka.

image
en grej som inte är fullt lika trevlig då snön smälter, skitiga hundtassar!