Gå till innehåll

Friskvård

Att friskvårda sin hund tycker jag är viktigt, oavsett om hunden är "bara" en sällskapshund eller en hund som tränas och tävlas aktivt med. Både Penny och Izzie blir regelbundet genomgångna av bästa Anna som har Working Dog Rehab Sweden. Anna går först igenom hundarna för att se var det finns spänningar och hur detta ska behandlas på bästa sätt. Ofta blir det behandling i form av massage i kombination av laser, men i vissa lägen även strechting.

Igår fick Izzie sig en genomgång eftersom hon var på lydnadsläger med Lotta. Under sommaren har Izzie simmat mycket för att dels träna upp konditionen, men även stärka ryggmusklerna. Anna kände skillnad direkt på henne och nu är det bara ett litet område på ryggen som behöver tränas upp, men det var en stor skillnad från tidigare i somras - härligt att höra! Så till Izzies stora glädje så fortsätter vi med simningen!

IMG_0019
Anna går igenom Izzie
Izzie-massage
Izzie får laserbehandling