Gå till innehåll

livet på landet

just nu njuter vi av livet på landet... hundarna rör sig utan problem bland gårdens alla maskiner. häromdagen gick de under skördetröskan bara för att det var en närmre väg. givetvis var tröskan avstängd, annars hade de aldrig fått gå under den för mig så klart!

för ett par dagar sen började tröskandet. när vi gick över ena åkern igår eftermiddags då vi skulle gå i mördarbacken (en backe på ett par kilometer med brant lutning) passerade vi en av tröska. jag tänkte det skulle vara trevligt att ta lite bilder på dem när de sprang över åkern. mobiltelefonen var inställd på filmning och det var jag inte riktigt beredd på. när jag väl såg det hade det blivit lite hackigt. så kan det se ut ibland. man ser att när de springer mot mig så slänger de en blick mot tröskan eftersom den backande mot dem (ni hör säkert pipandet), så ni behöver inte vara oroliga för att hundarna tycker det är otäckt.  med en så hög röst jag kunde uppbåda för att överrösta allt buller låter hela alltet lite konstigt, funderar på om jag ska söka till nästa Kalle Anka-film...
nåväl, ha en trevlig titt 😉