Gå till innehåll

gör skäl för sitt namn!

efter en tids velande har vi nu äntligen bestämt oss för att byta till Nordic hundfoder. hittade en variant som jag tyckte lät bra och började kolla efter lämpliga ställen att köpa det ifrån. hittade då företaget fodersnabben, som kunde leverera hem till dörren dessutom. detta tyckte jag lät alldeles utmärkt, tycker det är lite bökigt att få tag på det då det måste planeras utifrån att det finns plats i frysen hemma. hur som helst, vi beslöt oss först testa och se hur hundarna reagerade på det och om de åt det, båda hundarna har tidigare ratat andra märken av färskfoder, och ville bara beställa en låda pga detta. på torsdagskvällen gjorde vi vår beställning och redan på fredagsförmiddagen hade vi fodret hemma. jisses Amalia vad snabbt! man kan verkligen säga att fodersnabben gör skäl för sitt namn!

hundarna premiäråt detta foder ikväll och det fick med beröm godkänt. fram till torrfodret tar slut kommer vi att ge hälften torrfoder (ett mål) och ett mål färskfoder. jag hoppas att de verkligen mår bra på detta foder, för det känns mer rätt och riktigt ur alla aspekter att ge ett svenskt foder än ett foder som är importerat från usa. det är ju tex högre djurskydd i Sverige och miljöaspekten ska vi inte ens prata om då jag förutsätter den är så självklar för alla. jag vet även att andra som har sagt att de får finare/bättre muskler med färskfoder. ser verkligen framemot att se hur hundarna kommer tillgodgöra sig på detta foder.

fodersnabben