Gå till innehåll

farm dogs?

under sensommaren har jag, framförallt, hjälpt till på min pappas gård med invägning av spannmål. även om det kanske inte blir den bästa skörden någonsin i år har det blivit en del spannmål att ta emot. några vid dessa tillfällen då jag har varit på gården och jobbat, har hundarna varit med mig. det är bra miljöträning för dem att höra och se allt som händer på gården. något festligt nu är att Penny har börjat skälla uppmanade (hon ser helt överlycklig ut!) på lastaren. vet inte varför, hon har sett den så många gånger förr. men nu, nu ska den vara med i partajet! något som jag har funderat på är om mina hundar numer ska kallas för farm dogs? 😉

IMG_0793
Kontrollanterna!
IMG_0796
jag o hundarna vid kornet
IMG_0801
rågvete och höstvete på plattan
IMG_0804
två glada farm girls