Gå till innehåll

onsdagsträning

igår träffade jag bästa Linda för lite träning och jag fick även se hennes senaste lilla stjärna; schappen Buza på fem månader. givetvis var även Kung Foppa med och höll koll på tjejerna.

vi började med lilla Buza och jag fick se många fina beteende som Linda hade fångat upp på henne. ska bli så spännande att få följa denna lilla buze då hon har glimten i ögat. det som överraskade mig bäst var hur snabbt hon läste av mina hundar, som hon aldrig tidigare hade träffat på. väldigt exemplariskt uppförde hon sig med ett stort A i betyg!

vi körde igenom Izzie i en del av treans moment. kanske, kanske hittade vi nu nycklarna till par saker som jag har funderat över ett tag. Linda har alltid en massa idéer och ork att lyssna på mina grubblerier... på vittringen testade jag att skicka henne på ett längre håll, hon var inte riktigt beredd på att söka upp pinnarna själv. när hon väl hittade dem så gjorde hon ett fint sorteringsarbete, jag blev så nöjd över detta.

Foppa var laddad efter ha sett de två ungdomarna på plan och sprang på som bara den bland agilityhinderna, riktigt roligt att se! Sist ut var Penny jag bara körde ytterst lite. Tränade lite positioner i heelworken och positionsbyten. känns som bakåtstegen nu äntligen börjar sitta igen, skoj!

efter träningen så bara tog vi det lugnt, rastade lite hundar och pratade en massa. det var ju ett sånt underbart väder att man inte vill gå in. Tack Linda för en härlig eftermiddag!

izzie-busa
Izzie & Buza

2 reaktioner på ”onsdagsträning

  1. Linda

    Tack själv för en väldigt trevlig eftermiddag.
    Hoppas hoppas att Izzie förstår nu hur hon ska göra, hon vet ju vad hon ska göra.
    Ses snart

Kommentarer inaktiverade.