Gå till innehåll

heelworktävling

denna dag var det tävling på hemmaplan. ja, nästan. Oxie BK höll i en freestyletävling, detta är vår absolut närmsta då den nästnärmsta ligger i Bollebygd ca 30 mil ifrån Lund... vi fick en välbehövlig sovmorgon och landade nere i Malmö vid elvasnåret. då det har varit lite kärvt med träning den sista tiden för Pennys del fick jag gå på känsla när vi skulle gå vårt program. jag hade idéer på vad jag skulle göra och så, men inte detalj tyvärr. Penny uppförde sig väldigt väl, men jag hade kanske inte den mest perfekta känslan när jag gick därinne.

efteråt sa Johanna till mig att jag måste välja bättre musik, tydligen är det inte så passande för mig och Penny att köra rapmusik.. hihi.. hur som haver... nu ikväll har jag hittat en låt som Johanna till och med har godkänt! Wiii!!!

resultatmässigt fick vi inte uppflyttningspoäng, hade i ärlighetens namn inte riktigt räknat med det, men Penny hamnade överst på pallen! alltid lika trevligt!

Penny överst på pallen!
Penny överst på pallen!

min kompis Johanna som tillsammans med sin härliga border collietik Soda, som utsågs nyligen till Årets Freestyleekipge i Danmark, vann Freestyle klass 3. här är deras program idag, det var blåsigt så musiken hörs inte jättebra.

Johannas kompis Anja tillsammans med sin border collietik Queeny, som även blev Årets HTM-ekipage i Danmark, vann HTM 3. riktigt roligt att få se sådana här proffs live! har mycket kvar att lära inom detta område, verkligen! men det är bara en skojig utmaning som jag ser det 🙂