Gå till innehåll

vilodagar

tanken var att vi skulle ha tränat igår måndag, eftersom det passar väldigt bra in i mitt schema. när klockan ringde och ingen Izzie dök upp för att säga god morgon var det inte särskilt svårt att förstå att hon var trött, riktigt trött. beslöt mig för då att avstå träningen, både jag och Izzie sov vidare i ett par timmar, riktigt skönt måste jag säga. det har varit ett par dagar nu med aktiv träning och Izzie ger ju verkligen allt när vi tränar så energidepåerna var tömda. det är vansinnigt viktigt med vila, speciellt på sådana energiska hundar som lilla Izzie. vi gick en runda på 40 minuter på morgonen, in i bilen med henne och åkte till min faster för att lämna Izzie hos Penny. på kvällen blev det sen ett par korta promenader, beslöt mig för att även låta henne vila idag med. hellre lite för mycket vila så kroppen hinner återhämta sig ordentligt, än att slarva med det.
för Penny är även denna vila bara av god med tanke på hur skadedrabbad hon har varit i år.

imorgon blir förhoppningsvis lite träning, hoppas på det iaf!

en som tävlade agility under hedenhös-tiden (dvs samtidigt som mig) bloggade för en tid sen om hur viktigt det är med vila, läs inlägget här.

2 reaktioner på ”vilodagar

 1. Sofia Olson

  Hej!
  Jag fick en pink om en länkning och det var ju DU som hade länkat till mitt viloinlägg. Det var ett tag sedan sist. KUL att trilla in här igen, ska göra det oftare.

  Sofia & Casey

  1. Linda

   Hittade dig av en slump, blev så glad av att se ett bekant ansikte här ute i cyberspäjs! 🙂 ska kolla vad du har hittat på nu, jag ska försöka ta mig i kragen och uppdatera lite oftare i bloggen.

Kommentarer inaktiverade.