Gå till innehåll

träning

lite träning idag och efter detta får det bli ett par dagars vila... körde lite stegff och de går bättre, måste jobba på att få bort skuttet som kan komma vid bakåtstegen. sittande under marsch fungerade nu äntligen igen! skönt det var bara en liten kort svacka. ställande i inkallningen är inte heller befäst så vi jobbar vidare där, ibland undrar jag om det någonsin kommer bli klart. den stora aha-upplevelsen idag var när jag upptäckte att Izzie rör sig i sidled på fjärren. det kan ha skett tidigare, men idag blev så tydligt att inte ens jag kunde missa det... med mig tar jag dock att hon kunde göra sju skiften utan belöning på 10 m avstånd. nu gäller det att backa och jobba nära med tekniken igen, för det här sidledsflyttandet vill jag inte ha. det ska vara stilla bakben i alla riktningen. verkar helt klart som jag hade missat att förklara den detaljer för fröken Izzie 🙂

Pennys projekt fjärren arbetas det lite grann på med, idag upplevde jag det som hon gärna ville röra bakbenen för att komma i balans eller bara röra den av gammal (o)vana när hon ställde sig upp. detta är verkligen en utmaning. än så länge känns det skoj, och så länge det känns så fortsätter vi. hon börjar få rätt beteende från stå till sitt, alltid något!

för ett par dagar sen beställde jag en ny leksak till Izzie. det var en kamptrasa där själva bandet är 1,2m långt och kampen är kaninskinn. det blev en stor favorit av både Izzie och Penny. helt klart godkänd alltså!

Izzie kampar, fast håller helst i "snöret
Izzie kampar, fast håller helst i "snöret
Något oense om vems leksaken är...
Något oense om vems leksaken är...
Penny vet hur man kampar "ordentligt"
Penny vet hur man kampar "ordentligt"