Gå till innehåll

gamla synder

tittade för nån vecka på min egen hemsida, den påbörjades 1997 och är ju lite till åren kommen. sedan många år tillbaks har jag velat uppdatera den, men tiden har stoppat mig. när jag råkade titta på koden blev jag helt förskräckt, jisses vad den behöver snyggas upp... frågan är nu om jag ska orka redigera befintliga sidor eller skapa allt nytt... vet inte vilket som är enklast... helt klart är något måste göras. det är ju faktiskt pinsamt att ha en sida gjord i frames, speciellt när man undervisar i webbdesign/webbutveckling... ja, ni förstår säkert att jag inte har vågat visa denna sida för kollegorna 😉
i rent terapeutiskt syfte så fixade jag till rubrikerna, inte ska de ligga som bilder utan det ska vara ren text. basta. ni får helt enkelt tills nästa ansiktslyftning njuta av lite omgjorda rubriker... 😛

just nu håller jag på att greja med en kennelsida, men efter den måste jag ta tag i min egen. ingen återvändo nu!
(därför skriver jag om det här för att sätta press på mig själv)

 

2 reaktioner på ”gamla synder

    1. Linda

      hihi... nja, vet inte om jag klarar det... har tänkt behålla layouten, men uppdatera programmeringen lite 😀

Kommentarer inaktiverade.